ASL

Onze onderneming werd ingeschakeld om de bouw van de loodsen van de eerste luchthaven van Deurne te coördineren. Het gebouw was specifiek ontworpen om privéjets te kunnen huisvesten, met een poort van maar liefst 40 meter breed.

In Wevelgem hebben we een exacte kopie van de oorspronkelijke structuur gebouwd. Dit project omvatte ook het installeren van vetafscheiders en regenwateropvangsystemen. De interne technieken werden afgehandeld door EVEA, terwijl ons team zich bezighield met de rest van de bouwactiviteiten.

Gedurende een half jaar coördineerden we dagelijks een team van zes personen en stuurden we diverse ondernemers aan voor taken zoals dakbedekking en het aanleggen van fundering, betonplaten en asfalt.

RSW, jouw volgende projectcoördinator

Heb je een vraag over hoe wij je kunnen helpen met jouw project? We beantwoorden jouw vragen graag! Wij denken vanaf het ontwerp met je mee, conceptueel en budgetmatig, samen met het bouwteam.