Over ons

“Ik ben sinds heel jonge leeftijd actief in de bouwsector. Door vele projecten te coördineren, heb ik hier een passie voor organisatie ontwikkeld.” – Zaakvoerder Yannick Wydooghe

Missie en visie

Door getuige te zijn van verschillende “bouwblunders” heb ik mezelf een belangrijke missie toegewezen: Mensen uitgebreid helpen om milieubewust en kostenbesparend te bouwen.

Mijn passie voor vliegen heeft geleid tot een innovatief idee om deze twee interesses te combineren. Het resultaat is een uniek concept van werfcoördinatie, waar controle, organisatie en besparing de sleutelwoorden zijn.

Daarnaast ben ik er om andere aannemers en architecten te ondersteunen bij het optimaliseren van hun systemen. Dit doe ik door inspecties uit te voeren bij afgeronde werken. En niet te vergeten, ik hou ervan om prachtige foto’s te maken van projecten waar we trots op kunnen zijn! Is jouw project de volgende?

Planning & Strategie

Ons unieke werfcoördinatie concept, dat gebaseerd is op jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de bouwsector, stelt ons in staat nieuwe invalshoeken te verkennen.

Trots partnerschap

Onze trotse partnerschappen stellen ons in staat om een breed scala aan diensten en oplossingen aan te bieden aan onze klanten.

Waarom met ons samenwerken?

We zijn verheugd over de successen die we al behaald hebben en streven ernaar om deze trend verder te zetten.

Uniek werfconcept

Bij RSW staan een goed georganiseerde bouwplaats en efficiënte processen centraal. We identificeren potentiële knelpunten, stellen prioriteiten en zorgen voor een naadloze coördinatie tussen alle betrokken partijen.

Efficiënte werkwijze

Wat ons concept echt uniek maakt, is onze focus op besparingen. We begrijpen dat kostenbeheersing een cruciale factor is voor elk bouwproject. Door middel van geavanceerde technologieën en efficiënte werkwijzen, streven we ernaar om kosten te optimaliseren zonder in te boeten aan kwaliteit. Dit stelt onze klanten in staat om hun budgetten te respecteren en hun projecten succesvol af te ronden.

Nauw partnerschap

We zijn trots op onze samenwerking met verschillende hoogstaande bedrijven in de bouwsector. Onze partnerschappen zijn gebaseerd op wederzijds vertrouwen, gedeelde waarden en de ambitie om hoogstaande resultaten te behalen. Een nauwe samenwerking stelt ons in staat om onze expertise en diensten nog verder te versterken.

Op naar een succesvol project met RSW

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe ons unieke werfcoördinatie concept en onze expertise jouw project naar nieuwe hoogten brengen.